Italia i dha 0 Pikë Shqipërisë në Eurovizion - Reagon Ermal Meta!

Te gjithe ngelem me goje hapur kur pame sesi juria italiane votoi me 0 pikë per Shqipërinë në Eurovision.

Shqipëria nderkohe i dha piket mamsimale Italise plot 12 pikë per Ermal Metën, shqiptarin qe përfaqësoi shtetit fqinj.

 

Per kete vleresim absurd ka reaguar edhe vete Ermal Meta i cili u shpreh ne rrjetin social Twitter:

 

 

“Sinqerisht nuk i kuptova 12 piket e jurise se Italisë. Do ia jepja Shqipërisë. Zëri dhe intonacioni i Eugent Bushpepës ishte impresionues…”