Gjirokastra bardh e zi dhe me ngjyra, si ju duket me e bukur?!

Tani na eshte mesuar syri me fotografite me ngjyra e me pak me ato bardh e zi.

Me pare ka qene ndryshe. Fotografite ishin vetem bardh e zi, pra njengjyreshe, tani jane me shume ngjyra.

Sa per histori fotografia bardh e zi ka pushtuar per vite te tera edhe pamjet e Gjirokastres, lagjet , rruget , keshtjellen, Malin e Gjere e luginen e Drinos, malet e Lunxherise etj.

Kur filloi fotografia me ngjyra ra kerkesa per bardh e zi dhe pati nje rendje pas atyre me ngjyra, megjithate edhe imazhet bardh e zi vazhduan.

Po ne cilat duket me e bukur Gjirokastra, ne ato bardh e zi apo me ngjyra?

Perpara se te shprehni nje mendim dhe te komentoni, ne faqen tone po percjellim disa foto, bardhe e zi dhe me ngjyra, imazhe pra nga qyteti, Gjirokastra, ne pamje te ndryshme.

Ja fotot, nje bardh e zi e tjetra me ngjyra, vetem pamje te qytetit, Qafen e Pazarit, pamje te kalase, pamje te lagjeve te vecanta.

Shikojini me kujdes dhe komentoni!

dhe lagje te vecanta.

Shikojini me kujdes dhe komentoni!