Doli libri "Tepelena studime historike 1912-1944", me autor Xhezo Cana

Doli libri “Tepelena studime historike 1912-1944”, me autor Xhezo Cana.

Me kete rast, autori falenderon Bashkine Tepelene, kompanine “Al Building” ,kompanin ERMAL SHPK, qe ndihmuan botimin e ketij libri si dhe miq te vertete te mire si Ilir Dedaj , Benar Malaj .

Ne kete liber qe bazohet ne punen disavjecare nga studimet ne arkiv dhe bibloteken kombetare, pasqyrohen veprimtaria politike dhe historike e Tepelenes ne perudhen 1912-1944.

Ne liber ka te dhena per historine, personazhet, statistika popullsie, arsimi per çdo fshat te rrethit Tepelene etj.

URIME AUTORIT DHE PER LIBRA TE TJERE!