in

Dr.Roland Karalli: Gjirokastra i takon zonës së gjelbër me asnjë rast të infektuar, ja si do vazhdojmë të mbrohemi nga Covid 19

Lidhur me sutuaten dhe masat e mara ne qarkun e Gjirokastres per te mbetur te paster , te pa prekur nga Covid 19, per gjirokasatraonline mjeku i njohur Roland Karalli, zv/drejtor i spitalit rajonal te Gjirokastres, u shprehe:

Duke qene qe perjetojme nje situate specifike nga pandemia e Covid-19 ne qarkun e Gjirokastres pozitive eshte ajo c`ka u vleresua dhe nga kryeministri qe i takojme zones se gjelber me asnje rast te infektuar.

Zona me delikate eshte pika kufitare e Kakavies ku personeli mjekesor i angazhuar ne maksimum bene nje pune te lavderueshme.

E njejta pune behet dhe ne spitalin rajonal te Gjirokastres me perkushtim dhe vetmohim.

Masat organizative jane te perkryera ne spital simbas urdherave te ministrise se shendetesise .Paisja e personelit mjekesor me mjetet e nevojshme mbrojtese bashkepunimi korekt me epidemiologjine per realizimin e tamponeve per rastet qe eshte dyshuar per Covid-19 pavaresisht qe pergjigjet kane qene qe te gjitha negative.

Si personel shendetsor kemi angazhim maksimal per te ruajtur gjendjen ne te cilen jemi.

Pune e lavderueshme behet dhe ne rrethet e qarkut tone Permet Tepelene ,Memaliaj ,Kelcyre.

Do jemi korrekt per masat mbrojtese dhe jemi optimist qe do ta ruajme situaten qe perjetojme.

What do you think?

Written by Admini

“Sot për drekë do hamë sarma”, tani që gjethet e rrushit janë të njoma

Një histori e pathënë:Persa Miha me kostumin e nuses lunxhote- Pse etnografet e huaj menduan se përballë kishin një skulpturë?