in

Zgjidhet Kryetari i ri i Keshillit te Qarkut te Gjirokastres

Nga sot e ne vazhdim Kryetar i Keshillit te Qarkut te Gjirokastres do te jete Dino Selimi, i cili e merr kete detyre pas mbledhjes se konstituimit të Këshillit të Qarkut Gjirokastër.
Me pare kete detyre e ka mbajtur Lindita Rova per nje periudhe 4 vjecare.


Kryetari i ri Dino Selimi njihet si drejtues me pervoje ne institucione te rendesishme ne Gjirokaster e Tepelene,

What do you think?

Written by admin

Naxhi Kasoruho: Polifonia në qytetin e manxurasë dhe Kadaresë

Ndahet nga jeta edukatori dhe mesuesi gjirokastrit Tase Kano