in

Zbuloni kuptimin e ketyre fjaleve te vjetra qe fillojne me shkronjen Xh

Zbuloni kuptimin e ketyre fjaleve te vjetra qe fillojne me shkronjen Xh

Xhanxhin
Xhaxhi
Xhiko
XHINGEL
XHUNGA-XHUNGA
XHUXHMAXHUXH
XHABA
XHANG-XHING

XHERAH
XHIND
XHOKE

XHuMERT

XHORE
XHURAPE
XHUXHUMAK

Keto jane fjalet dhe kush deshiron le te formoje me to nje ose disa fjali mbeshtetur ne fjalorin e te folmes te vendlindjes.

What do you think?

Written by admin

Takimi i Kryeministrit Edi Rama ne Bashkine e Dropullit( foto)

Restaurimi i shtepive karakteristike ne Gjirokaster e Berat, nenshkruhet projekti i perbashket me Turqine