Shkrimtari dhe historiani i njohur lunxhot Kleanth Dedi me liber te ri: Zhulati me syte e mi, Lunxhotit

Kleanth Dedi, shkrimtar dhe historian, me nje radhe libra  per Lunxherine, historine shqiptare ne vite, monografi per patriote e personalitete te shquar , ka hedhur ne qarkullim librin e tij me te ri ” Zhulati me syte e mi, Lunxhotit” per te cilin Poli Shajko ka bere kete urim ne faqen e saj ne fb:

Sa i hijshem, rrezaton keshtu fisnik teksa shkon mbrapa ne vite e ndan me ne kujtimet e punes se pare si mesues e drejtor i shkolles se pare ne Zhulat; fillimet e karieres aty ne Zhulatin e lashte me ata njerez te mrekullueshem qe e meritojne te respektohen!