Ne foto, bora e pare ne Boston, por dimri ne Gjirokaster dhe fshatrat e saj nuk eshte dhe i lehte...

Ra bora e pare ne Boston.Kete njoftim shoqeruar me nje foto e ben ne faqen e tij bashkepunetori i faqes tone Koço Mosko.

Bora e pare eshte pershendetur nga banoret ashtu dhe nga familjet gjirokastrite me banim ketu qe pas vitit 1990 kur disa emigruan ne Boston e vende te tjera te Amerikes.

Bora e pare eshte dhe nje paralajmerim per te marre masa per periudhen e dimrit, pavaresisht kushteve te mira per ta kaluar ate pa probleme.

Me kete foto qe po percjellim Koço nderkohe do te na thote qe pergatituni, pavaresisht largesise dhe se tek ne moti eshte i kthjellet, i ngrohte dhe nuk behet fjale qe se shpejti mund te kemi ne shesh boren e pare.

Megjithate masa duhen marre…

Dimri ne Gjirokaster dhe fshatrat e saj nuk eshte dhe i lehte…