Kryetari i Bashkisë Dropull, z. Dhimitraq Toli, takohet me Delegacionin e Bashkise Ajia te Rajonit të Larisës

Kryetari i Bashkisë Dropull, z. Dhimitraq Toli, priti dje Delegacionin nga Bashkia Ajia e Rajonit të Larisës, Greqi, i cili kryesohej nga Kryetari i saj, z. Andonis Gudaras.

Ai informoi miqtë nga Greqia dhe homologun e tij për situatën ,historinë, kulturën, si dhe problemet me të cilat përballet Bashkia e Dropullit dhe u shpreh per bashkepunm te vazhduar midis dy bashkive, ne fushen e bujqësisë, blektorisë, ujësjellësave dhe në politikat e pastrimit apo ambjentaliste.

Dy kryebashkiakët shkëmbyen dhurata simbolike dhe rane dakort per nje takim tjetër në të ardhmen.