in

Turistet ne Gjirokaster:”Një byrek dhe një ujë”

Kete kerkese te turisteve vendas apo te huaj e degjon shpesh ne Qafen e Pazarit ne qytetin e Gjirokastres.

E degjon dheketo dite fund qershori po nga pak vizitore.
Numri i tyre eshte i kufizuar.jane Individe dhe grupe te vogla,jo te medha qe qendrojne disa ore, vizitojne kalane,muzete dhe kaq.

Perpara se te largohen, per te thyer urine, marrin tek Fura e Premtos apo gjetke ndonje byrek dhe nje shishe uje tek Parete Kotoni dhe lene vrapin pe dreke apo per darke ne Sarande.

Pse ndodh kjo?

Keni ndonje mendim si mund te afrohen dhe te qendrojne me gjate ne Gjirokaster?

What do you think?

Written by Admini

Ndahet nga jeta “Mjeshtri i madh”Besim Zekthi

Gjellët e beharit.Ja cilat janë!