Akademia e Futbollit - Lefter Millo:Ja kush shenoi gol ne ndeshjen e sotme!

Traineri i ekipit Gazmend Bimi shkruan per vazhdimesine ne pergatitje dhe zhvillimin e ndeshjeve per te evidentuar dhe inkurajuar me te talentuarit ne futboll:

Akademia e Futbollit – Lefter Millo ne ndeshjen e sotme.Falenderojme profesor Elton Cikon per zhvillimin e ketij takimi si dhe gjithe femijet e pranishem te grupmoshave te ndryshme ne diten e sotme ,Goli i shenuar nga Kostandinos Xarxallos