in

Spiro Xhavara:Takim pas 50 vjetesh…

Spiro Xhavara:

Kjo fotografi më kujton takimin shumë mbresëlënës me shokët e klasës sime të Shkollës Ushtarake Skënderbej, pas 50 vjetësh.

Ndryshimet ishin kaq të mëdha, sa ndonjerin mezi e njoha, madje deri duke e pyetur kush je. Por, e pandryshuar kishte mbetur dhe mbetet ajo dashuri vëllazërore, e papërsëritshme më në jetë, me të cilën kaluam ato vite të lavdishme të rinisë së hershme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What do you think?

Written by admin

Diaspora shqiptare, histori suksesi/ Gligor Jovani nga Jergucati i Dropullit

“Qaja natën”- Nga emigrimi në Itali, tek rikthimi në atdhe, Ermonela Jaho rrëfen pengun më të madh: Letra anomine që mora para se të ngjitesha në skenë.