in

Sot urojme per Ditelindjen inxhinierin e njohur gjirokastrit Dashamir Sejdo

Fb na kujtoi sot se ka ditelindjen intelektuali gjirokastrit me profesion inxhinier kimist Dasho Sejdo , aktualisht punonjes ne Bashkine e qytetit.

Dashua eshte inxhinieri kimist i fabrikes se lekure kepuceve ku punoi me vite te tera per emrin dhe prodhimet e mira cilesore qe ajo prodhonte deri diten qe u privatizua.

Fabrika e lekure kepuceve ishte me peshe ne industrine e qytetit me afro 450 punetore dhe kontribut per kete kishte dhe Dashua qe hyri ne te si inxhinier i thjeshte e me pas mori persiper detyra te rendesishme.

Punetoret dhe specialistet e donin dhe respektonin per sjelljen dhe frymen krijuese qe e karakterizonte.

Ishte ” kokeulur ” dhe fjala i degjohej.

Nga viti 1979 ai punoi ne fabrike dhe u nda prej saj kur u privatizua dhe filloi pune nepunes ne bashkine e qytetit ku ka drejtuar ne disa sektore po vecanerisht ne ate te sherbimeve per publikun, pune qe e ka lidhur me problematiken e qytetit ne fushen e ambienteve , permiresimin e zgjidhjen e ankesave.
Edhe pse jo dhe fort mire me shendet punes nuk i eshte ndare dhe mbetet model i nepunesit korrekt qe gezon respektin e banoreve.

I urojme Dashos ne vitin e lindjes te kete shendet, jete te gjate e te lumtur!

What do you think?

Written by admin

Kujtese per Aleks Llapen, intelektualin dhe profesionistin e ditur ne gazetari dhe perkthime

Edi Rama për Filip Çakulin : ” Babai i ardhshëm i “FIKS FARE”-s, futi kokën dhe tha, të rrojë Partia!”