in

Si në Çdo Stinë, Edhe në Dimër, Zagoria Eshtë e Bukur!

Fshatrat e krahines se Zagorise ne qarkun e Gjirokastres jane te bukura ne cdo stine te vitit. E bukur e madheshtore eshte krahina edhe ne stinen e dimrit. Ca dhe me madheshtore kur mbi te bie bora e pare qe per kete vit nuk ka qene mysafire e shpeshte edhe pse zone malore.

E megjithate duke pare kete foto qe ne internet e ka percjelle doktori i njohur stomatolog , bir i kesaj krahine Kristo Semi, profesionist si gjahtar por dhe i pasionuar pas natyres dhe fotografise, ajo edhe me “mbyllo sy” eshte e bukur, te ve ne mendime, te çon shume larg ne kohe e distance, te ben qe te udhetosh, te shetisesh e te kerkosh edhe majen me te larte per te pare te gjitha pikat e horizontit. Po kjo nuk eshte e lehte e nuk mud ta beje cdo njeri, edhe i stervitur te jete.

Kete e realizojne vetem te papertuarit dhe te dashuruarit me natyren dhe jeten e Zagorise, edhe ata qe jane larg po qe shkojne shpesh e merren edhe me gjah, edhe tani ne stinen e ftohte e me debore por e bukur dhe terheqese per cdo amatore te gjahut.

Foto me pamje qe te rremben e te ngjall kujtime per fshatin, per krahinen, per vendilindjen!

Faleminderit Dr. Kristo per kete foto kaq te bukur qe flet per madheshtine e Krahines se Zagorise!

What do you think?

Written by Admini

Një Ide e Bukur e Mësuesit Pavli Kosta dhe Shembulli i Biznesmenit të Njohur Kiço Noti me Fëmijët !…

Edi Kojani, Piktori që e Ka “Xhan” Gjirokastrën e Uneskos!