in

Shkodra në Borë me Biçikleta – Një Vizitë në Qytetin e Pandashëm nga Kultura dhe Biçikletat!

Pas një vizite të stafit tonë në Shkodër dëshirojmë t’ju servirim disa foto nga miqtë tanë ambjentalistë të Eco Mendje, të shkrepura prej fotografit të mirënjohur Mirsad Basha.

 

Shkodra, ky qytet me shumë kulturë dhe qytetari që më së miri shkrihet si dëbora në këto foto piktoreske, e plot domethënie mbi bashkëjetesën e njeriut me natyrën.

 

Përkujdesjen ndaj saj na e tregojnë fare mirë këto biçikleta… 🙂

 

shkodra bicikleta bore gjirokastraonline

 

Pedonalja e qytetit të Shkodrës me ndërtesat karakteristike dhe restorantet tradicionale.

 

shkodra gjirokastra online

 

 

Bora i shton hijeshinë këtij qyteti në këtë xhiro plot ngjyra dhe buzëqeshje.

 

shkodra bore -gjirokastra-online-com

 

 

Në këtë peisazh dimëror këto pemë duket sikur imitojnë gjithë respekt njëra tjetrën…

 

shkodra gjirokastra online

 

 

Kjo vajzë nuk i ndahet biçikletës as kur bora mbulon rrugët dhe çadrën e saj të kuqëremtë…

 

shkodra gjirokastra-online

 

 

Monumenti i Nënë Terezës bekuar nga këto lule plot aromë dhe këto flokë të pastra bore në sinkron të mirësisë…

 

shkodra gjirokastra-online-com

 

 

E kush mund t’i rrezistojë lojës me topa bore!!!  🙂

 

shkodra bore gjirokastraonline

 

Ndërtesat karakteristike…

 

shkodra bore gjirokastra online

 

 

Ky muzikant me fizarmonikë duhet të ketë patur nje frymëzim shumë të madh sot në këtë ditë me borë…

Jo më kotë nuk thonë: Shkodra asht dashni ?

 

shkodra fizarmonike bore gjirokastra-online-com

 

 

Kjo foto po mundohet të na tregojë diçka… Çfarë të jetë?! 🙂

 

shkodra bicikleta bore gjirokastra online

Gjirokastra Online mezi pret deri në vizitën tjetër në këtë qytet fantastik!

 

 

What do you think?

Written by admin

Kush ishte Italiani që solli Energjinë Elektrike në Gjirokastër dhe çfarë thoshte Bejtetxhiu i Qytetit Veip Qorri!

Mot i ftohtë me shira e dëborë… Çfarë të gatuajmë që të ngrohemi?