in

Rajmonda Lilo, maskë me lule ne aeroplan, kafen e mengjesit ne Boston

Raimonda Lilo, bashkepunetorja e faqes tone ne Cikago, ka udhetuar sot se bashku me bashkeshortin e saj me aeroplan per ne Boston.

Gjate udhetimit sic shihet dhe ne foto e ka zene fytyren me kete maske me lule per te qene e sigurte per vete dhe per te tjeret.

Pas udhetimit, sapo kane zbritur ne aerodromin e Bostonit dhe jane ulur per kafen e mengjesit.

Nuk kemi ndonje te dhene per qellimin e vizites, ndoshta me pushime, ndoshta per t`u takuar me kusherinjte apo familje gjirokastrite me banim ketu.

Me siguri do te mesojme nga ajo vete per qellimin e kesaj vizite.

Deri atehere i urojme te kaloje pushime te gezuara,takime te perzemerta dhe te percjelle te falat tona per familjet gjirokastrite ne Boston.

What do you think?

Written by admin

Sot urojme per ditelindjen kameramanin e dasmave Petro Llukanin

Kujtesë/Gjirokastra 15 vjet në Unesko dhe një monument i munguar…