in

Rajmonda Lilo gjirokastritia e Amerikes tek Porta e Lolës ne Manalat

Sic ju kemi premtuar, pas vizitave ne Greqi, gjirokastrita e Amerikes, Rajmonda Lilo, sot ne te gdhire ka mbrritur ne qytetin e saj te lindjes, ne Gjirokaster.

Tek porta e Loles….??
Me zuri nata e Lola nuk qe gjakundi..??

 

Ndihesh ngushte kur ulesh ne sofatin e portes dhe deren e gjene mbyllur , sikunder dhe ka shkruar ne postimin e saj, bashkeshoqeruar me kete foto, por ajo ka zemer te madhe, nuk eshte mesuar t`i prishi gjumin botes, t`i ngreje gjitonet ne alarm ne pike te mengjesit!

Rajmonda ka nje plan vizitash per te cilat do t`ju tregojme, deri atehere te presim se me ke do pije kafen e pare ne lagjen e saj te dashur, ne Manalat.

What do you think?

Written by admin

Një histori në rreth rrotullimin e stadiumit

Nga historiku i shkolles Çajupi-Gjirokaster/Orest Lulo: Me ardhjen e Thoma Vodes si nendrejtor u rrit mesimdhenia