in

Petullat e Fushebardhes. Kush i ben me te mira?!

Dimri eshte koha kur kujtohemi per petullat e tradites, sikunder shohim ne fb petullat e Fushebardhes.

Receta e petullave eshte e ndryshme ne krhanina te ndryshme.

Ndryshe behen nga gjyshet e Gjirokastres e ndryshe nga te Zagorise.

Keto gjyshet e Fushebardhes i bejne ne zjarr me prush druri, petulla te dukura dhe sigurisht te shijshme.

Duhet te jene te buta qe te shkrin “brumi” ne goje.

Kete radhe shiko me sy e plas me zemer po nese ben nje udhetim ne Fushebardhe, fshat i pelqyer per natyren dhe mikepritjen, me siguri qe do t`i kerkosh dhe do t`i shijosh.

Nuk e dime nese petullat ju i beni me te mira nga keto te Fushebardhes?!

What do you think?

Written by admin

Në fëmijëri dhe rini kur shkonim në Kucullë…

5 Shtator-Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës