Rajmonda Lilo, maskë me lule ne aeroplan, kafen e mengjesit ne Boston

Raimonda Lilo, bashkepunetorja e faqes tone ne Cikago, ka udhetuar sot se bashku me bashkeshortin e saj me aeroplan per ne Boston.

Gjate udhetimit sic shihet dhe ne foto e ka zene fytyren me kete maske me lule per te qene e sigurte per vete dhe per te tjeret.

Pas udhetimit, sapo kane zbritur ne aerodromin e Bostonit dhe jane ulur per kafen e mengjesit.

Nuk kemi ndonje te dhene per qellimin e vizites, ndoshta me pushime, ndoshta per t`u takuar me kusherinjte apo familje gjirokastrite me banim ketu.

Me siguri do te mesojme nga ajo vete per qellimin e kesaj vizite.

Deri atehere i urojme te kaloje pushime te gezuara,takime te perzemerta dhe te percjelle te falat tona per familjet gjirokastrite ne Boston.