in

Nje foto, nje kujtim/ Grupi pjesemarres i qytetit te Gjirokastres ne FFK te vitit…

Festivalet folklorike te Gjirokastres kane mbetur ngjarje te medha ne jeten kulturore te qytetit.

Kjo foto eshte e pas festivalit Kombetar te vitit….

Gjeni vitin dhe emrat e pjesemarresve!

What do you think?

Written by admin

Fryme dashurie per Krishtlindjet dhe Vitin e Ri

Tradite/ Festa e fundvitit me kolektivin e shkolles pedagogjike Pandeli Sotiri ne fotot e Matilda Iliopullit