in

Një foto me vlerë historike: Ekipi i futbollit Shqiponja – Gjirokaster ne vitin 1935

Kjo foto eshte shkrepur ne nje vit te larget, ne vitin 1935 dhe e ka percjelle ne faqen e tij  miku i faqes tone ne Amerike Koço Mosko.

Eshte ekipi i Shqiponjes i qytetit te Gjirokastres, para ose pas nje ndeshjeje me ekipin e qytetit te Vlores.

Nga dita e krijimit e ne vazhdim kete emer kish ekipi pastaj sic dhe e dini mori emrin Luftatari   dhe kete emer mban dhe sot klubi i futbollit.

Koëo ka permendur emrat e disa lojtareve dhe shkruan:

Rreshti në këmbë: nga e djathta në të majtë, i treti, një nga agronomët e parë të rrethit Gjirokastres por dhe ne Shqipëri, Petro Laboviti. Në të djathtë të tij, Lame Vasi, ndërsa në të majtë, Veledin Zeneli…

Jane keta 3 nga lojtaret, po te tjeret, cilet jane?

What do you think?

Written by admin

Ndahet nga jeta gjirokastriti Hulo Mamani, qytetari i mire, sportisti dhe trajneri model!

LAMTUMIRE DOKTOR DRINI!