in

Në Restorantet e Firences në Itali ha pa paguar dhe Policia nuk e Ndalon! Ja historia e Gjermanit që s’la gjë pa ngrënë!

Një burrë sapo zbuloi krimin e përsosur! Një burrë gjerman ka qenë duke ngrënë në restorantet më të mira të Firences (Firenze) në Itali, pa shpenzuar asnjë lek.

Me emrin “zhvatës serial”, sipas AFP, njeriu në mënyrë të rastësishme hëngri biftekë të shtrenjtë, piu verë disa vjeçare dhe uiski…

Kur vjen fatura, ai vë në dukje me sarkazëm se “italianët do të paguajnë” për ushqimin e tij.

Megjithëse policia e ka arrestuar shumë herë Seidler-in për vjedhjen e tij në lokale, ata nuk mund ta akuzojnë atë për ndonjë krim në veçantë.

Gjykata më e lartë e Italisë vendosi vitin e kaluar se vjedhja e ushqimit nga uria nuk është një krim!

Vendimi u mor gjatë një rasti që përmbysi një akuzë kundër një personi të pastrehë që vodhi 4,50 dollarë (4,07 euro) djathë dhe mish nga një dyqan.

What do you think?

Written by admin

Lazarati “nga luksi në skamje” – Reportazhi i Gazetës Shqiptare me Nota jo vetëm Paradoksale!

Dikur Kafe Bar Verore “Parajsa”, Ja si ka shkruar Prof. Arben Puto për “Bostanin”, fermën e Xhemali Shtinos!