in

Ne pergjigje te kerkesave tuaja ja fotot qe flasin per mall dhe kujtime!

Ne pergjigje te kerkesave tuaja:

Ja fotot qe ju ofrojne me qytetin, me rruget, shtepite, avlite, sokaket dhe sheshet qe kane qene e mbeten te dashura dhe te kujtuara, qe ndezin mall e nostalgji vecanerisht per ata qe kane vite pa i pare, pa shkelur ne guret e kalldremeve.

LE TE FILLOJME DUKE I PERCJELLE NJE E NGA NJE NE PLOTESIM TE DESHIRES TUAJ QE EDHE ME PAS TA VAZHDOJME KETE RUBRIKE ME FOTO QE FLASIN PER MALL DHE KUJTIME!

 

 

What do you think?

Written by admin

Urojme instrumentistin Roland Çomo qe ka festuar dy ngjarje bashke

Ngjalat e famshme te liqenit te Janines qe zonjat e pasura gjirokastrite i piqnin ne prush