in

Ne Lazarat promovohet libri i shkrimtarit Iliaz Bobaj “Legjenda e Kroit Gjon në Lazarat”

Ne fshatin Lazarat u organizua promovimi i librit të z. Iliaz Bobaj me titull “Legjenda e Kroit Gjon në Lazarat”.

Nderoi me pjesmarjen e saj Artistja e Popullit Margarita Xhepa. “Nderi i Kombit”
Shoqata Kulturore Atdhetara Lazerat falenderon gjithe pjesmaresit në këtë aktivitet;kontribuesit per organizimin e këtij aktiviteti: Daut Basha, Fredi Mahmuti, Isuf Meçi, Drini Aliko, Izet Bejko, Asqeri Buzheri, Qazim Brahimi, Demo Buci, shkollën e Bashkuar “Muhamet Gjollesha” për punen e palodhur dhe administratorin e NjA. Lazarat zotim Muharrem Basha per predispozicionin e tij.

Më të larmishem e beri aktivitetin edhe dhenja e titullit Ambasador i Paqes akorduar nga Federata e Paqes Universale per zoterinjte Hodo Çelo, Islam Buci dhe Roland Çenko. Titujt u dhane nga zonja Mimoza Llavdanite si perfaqesuese e kesaj federate.

What do you think?

Written by admin

Vjollca Koko:Ne jemi pjesë e maturës 1986. (vitet 1982-1986).

Thoma Papapano: E fillova punën si mësonjës i shqipes, dyzetëvjecar atëhere e po e vazhdoj dhe sot në moshën tetëdhjetëvjecare