in

Ndahet nga jeta poeti Bardhyl Londo

Me hidherim mesojme se eshte ndare nga jeta poeti i shquar permetar Bardhyl Londo.

Ndarja e tij e parakohshme na ka prekur thelle. Ai do te kujtohet si nje njeri i mire dhe poet i madh.
Shume dhimbje per shpirtin e pafjetur te poetit.

Ngushellime familjes. U prehte ne paqe!

What do you think?

Written by admin

Rosto qe bente Cile Muka ndryshe nga ajo e kuzhiniereve te Turizmit te Gjirokastres

Petro Laboviti figure e shquar e bujqesise shqiptare