in

Mufit Çeli:Mirënjohje e vlerësim për djemtë e këgës !

Në Festivalin e tretë Folklorik Pilur, kjo foto.

“Netët e bejkës së bardhë ” “Me grupin Polifonik Saranda ” Nga data 3- 5 Qershor 2022 .Kam fatin të bashkpunoj me këta bilbila të këngës , janë këta zëra të rrallë që tekstet e mija i përcjellin me  aq mjeshtëri në këngën POLIFONIKE .

Mirënjohje e vlerësim për djemtë e këgës !

U këndoftë zemra gjithë jetën miqtë e mi !

What do you think?

Written by admin

Gjirokastriti Nesip Kaçi, Publicist dhe Diplomat shkruan per te parin studiues shqiptar që ka trokitur te portat e Harvardit dhe ka zbuluar thesarin madhështor të epikës heroike shqiptare

FESTIVALI I TRETË I GASTRONOMISË SHQIPTARE NË GREQI