in

Magjia e një Fotografi – Si një Ketër ndaloi për t’i marrë erë një luleje!

Një fotograf në Vienë te Austrise kapi nje moment ne te cilin nje keter i vogel ndaloi te ndiente aromen e nje lule, mbasi kontrolloi te gjitha lulet se cila prej tyre kishte aromen me te mire.

 

U ndjeva shume i kenaqur kur kapa nje foto te tille – tha fotografi.

 

Dick van Duijn, 34 vjec nga Hollanda, tha per SWNS qe beri rreth 200 foto derisa arriti te kape momentin ne foto.

 


Nje keter ndjen aromen e lules. Viene Austri.

 

Ne foto ketri e prek lulen ne fytyren e tij. Syte e tij jane te mbyllur ndersa ndjen plot kenaqesi aromen e lules.

Ketri po kerkon per lulen me aromen me te mire.

Ketri kurioz filloi te shijonte dhe te ndiente aromen e luleve -thote fotografi.

Une shkova ne Austri pikerisht per te fotografuar ketra. Ishte e mrekullueshme te kapje kete foto.

What do you think?

Written by admin

Rikonstruktohet banesa “Vebiu” në Gjirokastër me Vlera Kulturore!

Parkim me Pagesë ose Gjobë brenda Sekondit – Fatura që na Pret të Gjithëve Ditën e Punës