in

Kryetari i Bashkisë Dropull, z. Dhimitraq Toli, takohet me Delegacionin e Bashkise Ajia te Rajonit të Larisës

Kryetari i Bashkisë Dropull, z. Dhimitraq Toli, priti dje Delegacionin nga Bashkia Ajia e Rajonit të Larisës, Greqi, i cili kryesohej nga Kryetari i saj, z. Andonis Gudaras.

Ai informoi miqtë nga Greqia dhe homologun e tij për situatën ,historinë, kulturën, si dhe problemet me të cilat përballet Bashkia e Dropullit dhe u shpreh per bashkepunm te vazhduar midis dy bashkive, ne fushen e bujqësisë, blektorisë, ujësjellësave dhe në politikat e pastrimit apo ambjentaliste.

Dy kryebashkiakët shkëmbyen dhurata simbolike dhe rane dakort per nje takim tjetër në të ardhmen.

What do you think?

Written by admin

Çapajev Gjokutaj per gjirokastritin Vilson Braja qe nuk eshte më: “Iku me një modesti ngashënjyese ashtu siç edhe jetoi”

Në Gjirokaster, konferencë përkujtimore organizuar në 85-vjetorin e lindjes së baba Haxhi Saliajt