in

Kryeministri Edi Rama percjelle foto me pamje nga punimet per transformimin e sheshit te Çerçizit ne qytetin e Gjirokastres

Ne nje postim ne Facebook , mengjesin e sotem, Kryeministri Edi Rama ka postuar pamje nga punimet për transformimin e sheshit “ Çerçiz Topulli” ne Gjirokaster.

MIRËMËNGJES
dhe me këto pamje nga kantieri i veprës madhore për transformimin e sheshit të Çerçizit, në një hapësirë këmbësore me një parkim publik nëntokësor prej 300 vendesh, që e kthen zemrën e qytetit muze në një zonë pa makina, e cila së bashku me bajpasin do të mundësojnë zero ndotje në rrugët ekskluzivisht pedonale të qendrës së Gjirokastrës, ju uroj një të mbarë – shkruan Kryeministri Edi Rama.

What do you think?

Written by admin

Kujtojme Ali Lanin, qytetarin fisnik te Gjirokastres

Angela Merkel nderohet me çmimin Nobel