in

Kafen e mengjesit si e preferoni turke, ekspres apo kafe…?!

Ne mengjes preferoni te pini kafe turke. ekspres apo…?

Me pare ka qene tradite pirja e kafes turke ne shtepi dhe kafenete e pazarit.

Pastaj hyri kafja ekspres e  shpejt dhe e shijshme.

Tani flitet shpesh dhe per kafe guri qe shtypet ne gur dhe eshte  tradite e shtepive te vjetra te Gjirokastres.

Kete kafe e pini ne shtepi apo ne kafenete e  pazarit?

 

What do you think?

Written by admin

6 Gusht 2020, Sotira fshati i bukur i Dropullit te Siperm

Orest Kuremeno: A ju pëlqen kjo pjatë ?