in

Ju kujtohen vargjet e kenges:”S’te harroj mesuese e pare, me mesove  a  b  c – ne?…”

“S’te harroj mesuese e pare,

me mesove  a  b  c – ne…”

Ne klasen e pare me mesuese Froso Çabeli.

Me Anna Avdyli , Floreta Leta , Thale Llaci , Merita Ahmetaj , Zana Galanxhi…

Po nxenesit  e tjere cilet jane ?

Foto nga Ludmilla Hashorva               

What do you think?

Written by admin

Rrëfimi emocionues i vajzës së Fadil Kujofskës: Pengu dhe brenga më e madhe që kam me babin

Blendi Gonxhja: Pranvera n’RETRO po vjen!