in

Ja si e flasin gjirokastriçen Raimonda Lilo dhe Alexandra Tsoka

Alexandra Tsoka

Ja sa te shtip kafene ne gur e do ta pime taze…..Moj bile gazi si e do kafene mi xhiko me karthëla apo pa karthëla?

Raimonda Lilo

…Bej kafene se na mbodhise binadalë, na i shpure shpirti tra per ate kafe qosuren, tii je dhe eflatune, shpirto je, te feksin site….

Alexandra Tsoka

Hazer e kam kafene mi binadale pi nuk me the se si e do me karthela ,apo pa karthëla…..ta pime te qosuren e te na veje ne fund te barkur , apo nuk e kam dhambsur edhe sufane e portes qe ne saba,i leva edhe muret rethe e rotudh me gerqele e u bene bus te bardha.

Raimonda Lilo

U moj bile ` shkule te lumte ajo gol se u prec zamn e vite pa degjuar keto dhafe po sidhoisem te gjej te tjera e lanetja mendje I ka haruar hic o mas pa I perdorur 32 vjet mesele je ku I mban mend ha ha

What do you think?

Written by admin

Kujtojme Merjeme Mevlanin, aktoren e shquar te Estrades Profesioniste te Gjirokastres

Kengetarja Majlinda Çipi fituese e festivalit kombetar te femijeve ne Shkoder me kengen”Ç`eshte kjo daulle ç`jane keto lodra” te Haxhi Selfos