in

Eshte ndare nga jeta inxhinieri i njohur gjirokastrit Gëzim Muho

Ne Gjirokaster eshte ndare nga jeta inxhinieri i njohur Gëzim Muho. 

Gëzim Muho ishte nga perfaqesuesit  me te njohur te inxhiniereve mekanike ne Gjirokaster e me gjere.

Ai studio per inxhinieri mekanike ne universitetin e Tiranes dhe karrieren e zhvilloi ne Gjirokaster ne detyra te ndryshme, i vleresuar per aftesite profesionale dhe organizative, shprehur ne pune e novacione,ashtu dhe ne marredheniet shoqerore me njerezit si inxhinier, kryeinxhinier dhe drejtor per disa vite i Uzines Metalike te qytetit te Gjirokastres.

Gëzim Muho ka kontribuar ne projektimin e zbatimin e mjaft projekteve ne fushen e mekanizimeve te proceseve te punes per permiresimin e teknologjise se prodhimit ne kushtet e ekonomise se centralizuar.

Pas viteve 1990, Inxhinier Gëzim Muho mbeshteti ekonomine e tregut dhe punoi  per realizimin e disa projekteve private mbi bazen e pervojes dhe eksperiences se tij te pasur ne fushen mekanike.

Gjithashtu ka qene drejtor i ujesjellesit te qytetit, pjese e administrates se Bashkise dhe Keshillit te Qarkut si dhe anetar i keshillit bashkiak per disa vite.

Qoftë i lehtë dheu Inxhinier Gëzim Muho.

Ngushellime familjes nga gjirokastraonline.

What do you think?

Written by admin

Gazetari Thanas Tane per ndarjen nga jeta te Demokrat Anastasit,burrë i shquar i penës, i uniformës ushtatake dhe, mbi të gjitha, i mirësisë njerëzore

Letrat dikur, teme per mall e nostalgji…