in

Gjeni emrin e fshatit me 16 kisha, 1 manastir te vitit 1600 ku turistet franceze shijuan per here te pare gorica…

Eshte fshat ne nje nga krahinat me te gjelberuara te qarkut te Gjirokastres me 16 kisha dhe 1 manastir te vitit 1600.

Fshati ne cdo stine te vitit nuk i mungojne frutat  dhe per turistet  gatuhet me prodhime vendi ne nje bujtine te rregulluar me paisje si te koheve te para.

 

Turistet qe qendrojne nje apo dy tre dite ne fshat bejne edhe ngjitje ne mal dhe kalojne ore pushimi ne freskine e pyllit. Nderkohe shijojne edhe frutat e stines. Kur u perballen me gorica mbeten te befasuar nga shija e tyre se s`kishin provuar me pare. Moren dhe me vete.

Gjeni tani emrin e ketij fshati midis fshtrave te bukura te krahines se……,ç`dini  per te, a e keni vizituar dhe nese deshironi te shkoni perseri?

What do you think?

Written by admin

Sot Urojme per Ditelindjen Burrin me te Vjeter te Qafes se Pazarit!

“Dinastia Zhulla”, 3 vellezer bashke, jetonin ne nje shtepi dy kateshe qe e zuri plani dhe….