in

” Gënjeshtra i ka rrënjët përjashta?” – Dini të tjera?!

Tani qe dhe 4 ore na mbetet qe te genjejme sa te duam e te mos mbajme pergjegjesi se respektojme diten e Genjeshtrave, pra 1 prillin, na u kujtuan 2 SHPREHJE NGA E FOLMJA E QYTETIT TE GJIROKASTRES:

GENJESHTRA I KA KEMBET E SHKURTERA
GENJESHTRA I KA RRENJET PERJASHTA

Tregoni kuptimin dhe te tjera nese ju kujtohen.

Kjo thirrje eshte per te gjithe, jo vetem per fansat e faqes tone se cdo krahine ka shprehjet dhe vleresimet e veta per genjeshtren.

Nxitoni se pas ores 12 te kete rubrike nuk do ta vazhdojme me , ne respekt te DITES SE GENJESHTRAVE!

What do you think?

Written by Admini

Rremashët më të Famshëm të Qytetit të Gjirokastrës ( Ja emrat)

“Duroni dhe pak që të fitojmë, aty është Qafa e Pazarit”