in

Genci Çoni: Ke perfaqesojme ne Eurovizion, trupin apo kengen?

Prisnim të gjithë të shikonim përfaqësuesen tonë në eurovizion. Dhe e pamë. Mua për vete më erdhi shumë turp nga ajo paraqitje. Nuk kuptoj diçka , mbase e kam gabim, pëfaqësohemi për të reklamuar trupin apo përfaqësim dinjitoz me një këngë të bukur. Nuk di ç’far emër t’i vë këngës që dëgjova mbrëmë. O drejtues të festivalit ç’farë po bëni.Nuk do vini asnjë herë mënd? Pamë përfaqëusen e Greqisë. Dinjitoze, të Holandës,Lituanisë etj. Me të drejtë u futën në finale. Ne përse ??

Spektatori nuk ka nevojë të shikojë kush ka trupin më të bukur, po kush përfaqësohet me këngë të bukur. Ku shkoi muzika e dikurshme e bukur shqiptare? Zhgënjim.

What do you think?

Written by admin

Urim i ngrohte per gjirokastritin 15 vjeçar Erind Bajo qe luan ne 5 instrumente dhe ka enderr skenat e Vjenes

Komenti i Stefan Arsenit per historine dhe familjet e lagjes Pazari i Vjeter te qytetit te Gjirokastres