in

Futbolli gjirokastrit ne foto/Futbollistet e shquar te Uzines Metalike te Gjirokastres

Para viteve 90 Gjirokastra shquhej ne futboll.Ekipi i Luftetarit per vite me radhe luante ne kategori te pare me skuadrat me te forta te kryeqytetit dhe qyteteve te medha te vendit, me  histori sportive ne

futboll.

Mbeshtetje per sigurimin e futbollisteve me te talentuar per ekipin e pare ishin dhe ato te ndearrjeve nga ku kane dale.futbolliste me emer.

Ne kete foto te Jorgo Zhupes jane puntore futbolliste te Uzines Metalike qe perfaqesonin ndrrmarrjen edhe ne kampionatet midis tyre.

Po cilet jane dhe cIili prej tyre ka luajtur edhe me ekpin e.qytetit?

What do you think?

Written by admin

Thone se shprehja”Mishin e lire nuk e hane as qente ” eshte thene per here te pare ne dyqanet e mishit ne Qafe te Pazarit te Gjirokastres, po a eshte e vertete?!

Bakllavaja me 40 pete ne vargjet e poetit te njohur Veron Hoxhaj