in

Evolucioni i Sofia Loren! Si ka ndryshuar aktorja Italiane që solli një stil të ri në kinematografi!

Aktorja italiane Sofia Loren është një bukuri e jashtëzakonshme. Edhe pse ajo mbushi 83 vjet në shtator, ajo nuk ka humbur asgjë nga shkëlqimi i saj i brendshëm!

 

 

Për hir të ditëlindjes së saj, le të hedhim një vështrim mbi paraqitjen e saj të jashtme marrë nga gjashtë dekadat e fundit.

 

Nga 1950 deri më 2017, shikoni transformimin e mrekullueshëm të Sofia Loren. Sophia Costanza Brigida Villani Scicolone, ose Sofia Loren, Grand Cross Lady është një aktore dhe këngëtare italiane.

 

 

E inkurajuar të regjistrohej në mësimet e aktrimit pas hyrjes në një konkurs bukurie, Loren filloi karrierën e saj në film të vitit 1950 në moshën 15 vjeç.

 

What do you think?

Written by admin

Shqiponja Simboli ynë Kombëtar Rrezikon të Zhduket! Pronarët e Lokaleve i kërkojnë për Dekor, dhe Ligji nuk bie mbi ta!

Nderi i shkollës “Koto Hoxhi” ’82-’83! Sot Pedagoge e Universitetit të Gjirokastrës, Antoneta Polo na rrëfen kujtimet e saj…