in

A është ky Restoranti më Romantik në Botë? Ja ku ndodhet…

Janë të pakta përvojat më të paharrueshme (ose romantike) sesa thjesht të hahet një vakt i shijshëm ndërsa i rrethuar nga një pamje e lë pa frymë…

Ja arsyeja kur pamë Restorantin Grotta Palazzese, një hapësirë mbresëlënëse e vendosur në një shpellë në qytetin jugor italian Polignano a Mare, nuk mund të mos bie në dashuri.

Restoranti, pjesë e Hotelit Grotta Palazzese, është vendosur në një shpellë gëlqerore të gërmuar duke i dhënë darkës një pamje të pandërprerë të Detit Adriatik.

Ditën, shpella është pjesërisht e ndriçuar nga reflektimi i diellit nga uji i pastër blu – një vend që daton në vitet 1700, kur fisnikëria lokale e përdori për bankete.

What do you think?

Written by admin

Shtëpitë e Pritjes në Gjirokastër dhe Transformimi i tyre ndër Vite!

“Penalizime për Ujin” – Ja kur Nis Aksioni për Garantimin e Ujit 24 orë me Kontrollet Derë më Derë për Ndërhyrjet e Paligjshme!