in

Ekskluzive/ Skulptori Murat Keraj ndan me Gjirokastra Online disa nga Krijimet e tij! Nesër Intervista e Plotë…

Të gjithë fansat e Gjirokastra Online pa padyshim që e kanë parë, pëlqyer, dhe shpërndarë këto ditë skulpturën e famshme të Akilit nga skulptori i talentuar Murat Keraj.

 

 

Jemi mahnitur të gjithë nga ky punim tejet profesional dhe mbresëlënës prej të cilit natyrshëm të lind dëshira për t’u njohur me autorin dhe gjithashtu kureshtja për të parë më shumë nga krijimtaria e tij.

 

 

Në padurim të përpunimit të intervistës që ka dhënë për Gjirokastra Online autori Murat Keraj, ne dëshirojmë t’ju njohim paraprakisht me disa nga punimet e tij dhe ju ftojmë të jepni edhe ju vlerësimin tuaj për mjeshtrin. ?

 

 

Qëndroni të sintonizuar për t’u njohur me sekretet e talentit të tij, arritjet, dhe objektivat në të ardhmen.

 

Mos harroni t’i bëni Like Faqes tonë në Facebook për të qënë ju të parët që i lexoni artikujt tanë! ?

 

What do you think?

Written by admin

Hasan Çipi – Të Pathënat e Gjirokastritit që Bënte shumë Zanáte si Furxhiun, Kafexhiun dhe Këpucarin!

Ëndrra Europiane e Luftëtarit fare Pranë Realizimit!