in

Dy foto kujtese per Maturen e vitit 57 te gjimnazit “Asim Zeneli”te Gjirokastres

Ne kete foto jane ish nxenes te gjimnazit “Asim Zeneli”. Matura 1957 .

Na e ka derguar Aferdita Mezini, ish maturante, sot e moshur.

Ajo deshiron qe nepermjet fotos te kujtoj shoket dhe shoqet e klases B te asaj Mature te larget dale ne oborrin e shkolles.

Leonidha Xuhano, Viktor Kabili pedagog  ne universitet lenda matematike, Mefaret Ahmeti, Evdhoksia Hrisohou , Niko Dhoska, Aferdita Mezini ,Dhamjano Komata, Profesori Gjuhe-Letersi  Jorgji Cerepi , Jorgo Malita nje nga studentet ekselenc qe u punesua menjehere ne katedren e matematikes, Vera Dakli, Ilia  Xhavara qe shkoi me studime ne Rusi nje Gjeolog shume i zoti,Selman Bektashi , Thoma Papa , Eli Papandoni , Engjell Bejko,Faik Cinaj me studime ne Rusi\per gjeolog, Dhimiter Prifti , Reshat Vishe , Margaritar Kutra ,Andon Konomi , Hena Mamaca …..Neim Fino , Jani Guxo student ne Hungari  me vone pedagog ne universitet,Kristo Foto, Neshet Muci, Hamdi Bisha.

Foto e dyte ne takimin e 50 vjetorit :Afrim Ceco ,Aferdita Mezini(mbrapa )Afat Serjani, Faik Cinaj ,Nase Leka ,Sokrat Plaka.

What do you think?

Written by admin

Vijojne punimet ne Gjirokaster, nga sheshi tek parkimi nentokesor

Postimi i Doktor Kalos/Për Familjen Kalo Jr, kjo ditë shënon fillimin e një ditë-jete të re