in

Djemtë futbollistë të fshatit Asim Zeneli në Gjirokastër

Djemte e fshatit Asim Zeneli brez pas brezi kane percjelle dashurine dhe pasionin per futbollin.

Ekipi i ketij fshati ka qene gjithmone me emer dhe perfaqesues ne kampionatet e futbollit midis fshtrave. Nese Suha shquhejne volejboll, djemte e Asim Zenelit dalloheshin ne futboll.

Aftesite e talentin ne kete sport e kane treguar ne fushen e fshatit po dhe ne Fushen e Vjeter te Gjirokastres qe e kane patur si fushe te dyte ku luanin me djemte e organizuar ne futboll te lagjeve te qytetit, ne takimet futbollistike dhe spartakiadat e asaj kohe, midis kooperativave bujqesore.

Ekipi dilte ne fushe me uniforme te rregullt dhe perfaqesohej nga lojtare te talentuar disa nga te cilet me pas kane luajtur edhe me ekipin e pare e te dyte te Luftetarit.

Mbahen mend e kujtohen emrat e tyre dhe sot!

Nga vitet 70 e larte ata kane patur dhe kujdesin e trajnerit te Luftetarit Hito Hitaj nga nje fshat me ta qe ka zbuluar dhe zhvilluar talentin e tyre.

Dhe tani djemte e Asim Zenelit jane te mire organizuar ne futboll, luajne ne fushen e tyre por dhe ne Gjirokaster, ashtu dhe me ekipe te fshatrave.

Ja disa foto qe na bindin per mire organizimin e tyre ne sportin e bukur te futbollit ku shfaqein energjite dhe talentin e tyre.

What do you think?

Written by Admini

Prof.dr. Valter Memisha:” Gjithë jetën e tij Prof. Muzafer Xhaxhiu është marrë me fjalën dhe artin e fjalës”

Ja çfarë ndodh kur në Pazar “trazohet muhabeti” me fjalë turpe, të hidhura e të dhunshme