in

Dibranët Janë “Më Pijedashësit” e Vendit”. Po Qarku i Gjirokastrës sa Shpenzon për Pijet Alkolike?!

Nga Monitor mesojme se dibranët janë “më pijedashësit” e vendit, ndersa qarku i Gjirokastrës ka shënuar shpenzime të ulëta, prej vetëm 2.2% të totalit, per pije alkolike. Por, kjo nuk do të thotë që konsumojnë më pak pije alkoolike, pasi shpenzimet në anketë nuk përfshijnë konsumin e qytetarëve nga prodhimi artizanal i verës dhe rakisë qe mbetet tradite per shume familje.

Në vend të dytë, renditet qarku i Elbasanit, të cilët gjithashtu gjatë vitit 2018 rritën shpenzimet për pijet alkoolike dhe duhan që ishin sa 5.2% e totalit të shpenzimeve nga 4.9% që ishte një vit më pare.

Shpenzime relativisht të ulëta janë regjistruar edhe në Durrës dhe Shkodër, ku sipas Anketës së Buxhetit të Familjes, shpenzimet ishin përkatësisht 2.4 dhe 2.7%.

What do you think?

Written by Admini

Ja Si e Festuan Gjirokastritët në Boston, SHBA dhe Rethinat e tij Festën e Vitit të Ri!

Ndërtesa e Bashkisë që u Kthye në Klub të Oficerëve për Bilardo, Restorant, Mbledhje dhe Argëtime!…