in

Dhurata Dhe “Fjala Magjike”e Një Djali Gjirokastrit për Një Vajzë Jo Gjirokastrite!

Nje i ri gjirokastrit me rastin e 14 Shkurtit, Dites se Shen Valentinit i bleu te dashures jo gjirokastrite, nje dhurate goxha te shtrenjte por perpara se t`ia dhuronte i zgjati nje leter ku kishte shkruar fjale te vjetra nga fjalori i te folmes se Gjirokastres me kete kerkese:

Nga 18 fjalet e vjetra, jo per te gjitha, nga njera te nxirrte kuptimin dhe te gjente nje fjale te ngjashme me te dhe dhuraten e kishte ne dore. Ne te kundert do t`ia jepte ne 14 Shkurtin e Vitit te kaluar.

Ja fjalet:
-aman
-andralle
-andiri
-analipsi
-angjister
-araba
-arabadaule
-asllan
-avaz
-badër
-bajrak
-bakall
-bango
-bëhem
-bello
-diteprere
-dokër
-firifiu
Keto jane fjalet. Nuk dime nese nje nga keto fjale, sipas kushtit, vajza i eshte pergjegjur djalit per  dhuraten.Nese jo le ta ndihmojme me shpjegimet tuaja.

Te shpresojme qe vajzen e kemi dhe fanse te faqes tone qe te mos humbasi dhuraten e per te mos pritur 14 shkurtin e vitit tjeter.

What do you think?

Written by Admini

Sot Urojmë për Ditëlindjen Futbollistin e Njohur të Luftëtarit Bashkim Shametin!

Kujtesë/ Fshati Ndëran në Krahinën e Zagorisë, Gjendja Sot Dhe Si e Kujtoni?!