in

At Thodhori Nikolla ne kete foto, e gjeni dot?!

At Thodhori Nikolla eshte ne kete foto po dihet: foto e larget ne kohe kur ai ishte nxenes ne Liceun Artistik Jordan Misja ne Tirane.

E kerkuam po nuk e dalluam dot. Pa munmdohuni ta gjeni, ne cilin rresht eshte?!

Kurioze jemi te dime nese ne kete foto ka patur dhe nxenes te tjere nga Gjirokastra. Mendojme se nuk ka qene i vetem.Kete do ta mesojme nga ju ose nga vete At Thodhoriu qe, me rastin e botimit ne faqen tone te kesaj fotoje, i urojme shendet e gjithe te mirat!

What do you think?

Written by admin

KostaqDodo Dhuvjani kafe me Molen me ” te fundmin e Mohikaneve” te fisit te te ndershmeve

Hulo Kokalari i shkruan shkrimtarit Avdulla Kenaçi per vellimin me tregime e novela “Shtegtimi i Fundit”