Category: Të Pathëna

  1. Home
  2. Të Pathëna
Filter

Një foto e rrallë me pamje nga plazhet e lumit Drino

Pergjate lumit Drino ka patur disa plazhe, po i kujtojme dhe

Lexo me Shume

Si jeni argëtuar në këndet e lojnave, me lekë apo pa lekë?

Para 90-tes kendet me lojna ne Gjirokaster kane qene te pakta , ca nga

Lexo me Shume

Ju kujtohet kur thoshnim"Nesër kemi pastrim gjeneral?!"

Nga jeta shkollore kam shume kujtime, na shkruan nje fanse dhe

Lexo me Shume

Punët e dorës në odatë e mëdha të shtëpive gjirokastrite

Ndodhte dikur e ndoshta dhe sot. Ne pranvere e vere, vajza e nuse

Lexo me Shume

"E more vesh mo, filani u ngrit në detirë?"-"E çë pastaj, punë e madhe!"

Gjirokastritet e vjeter per dite te diel kishin dale sot nga Kodra e

Lexo me Shume