in

Ne foto punetore te repartit te trikove qe drejtoheshin nga mjeshtret Ana Shtaka dhe Poli Roze

Ne kete foto jane grate punetore te repartit te trikove ne nje nga ndertesat e Qafes se Pazarit ku kishte shume njesi sherbimesh te ndermarrjes se riparim sherbimeve te Gjirokastres.

NE KETE REPART KANE QENE PERGJEGJESE  FILLIMISHT ANA SHTAKA DHE PAS DALJES SE SAJ NE PENSION POLI ROZE.

Ishte nga repartet me te dalluara ne mikpritje dhe plotesimin e kerkesave te porositeseve.

Me respekt i kujtojme per punen e tyre mjeshterore ne prodhimin e trikove te llojeve te ndryshme. Ne foto njohim vetem Nene Berberin, Nendret Koren, Olimbi Lenen,  Republika Shehun, Hervo Tushen dhe Samo Sino.

What do you think?

Written by admin

Di gjirokastritet kafe pa bisht me A -More ne Qafe te Pazarit

Urim i ngrohte per gjirokastritin 15 vjeçar Erind Bajo qe luan ne 5 instrumente dhe ka enderr skenat e Vjenes