Category: Histori

  1. Home
  2. Histori
Filter

Dy Labovat me bukuri dhe histori magjike, ja pse quhen e Kryqit dhe e Zhapës

Ne rrethin e Gjirokastres ka dy Labova, njera quhet e Kryqit dhe

Read More

Vallja e Kalldrëmeve, kush është autori i saj...

Kjo foto muaj me pare ishte e panjohur per amatoret e fotografise. E

Read More

Kujtesë/ “ Një të diel kemi dhe prapë punë vullnetare”

Keshtu shprehej shumica ne mos te gjithe ne Gjirokaster kur hapej

Read More

Akullore dhe Kasata në Pazar-Ju Pëlqenin dhe Kush i Bënte Më të Mira?

Akulloret dhe kasatat i kemi shijuar te gjithe. Te medhenj e te

Read More

Provoni të Ndërtoni Shprehje Apo dhe Nje Artikull me Fjalë të Vjetra

Ne vazhdim te rubrikes tone me fjale dhe shprehje te vjetra te te

Read More