Xhamija e Pazarit në Qytetin e Gjirokastrës e Restauruar-Faleminderit Ferdinand Makri për Fotot

Siç dhe kemi shkruar me pare xhamija e pazarit te Gjirokastres eshte restauruar, me te bashke dhe Nenkubeja me mjediset e saj te brendshme.

Nderkohe tani rruga nen harkun e saj eshte e lire per kalimtaret.

Falenderojme fansin e faqes tone Ferdinand Makri qe iu pergjegj kerkeses tone per te percjelle me foto punen restauruese ne kete objekt kulti me vlere historike dhe arkitektonike ne qender te Pazarit te Gjirokastres.

 

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com