Vjollca Koko:Ne jemi pjesë e maturës 1986. (vitet 1982-1986).

Ne, e festuam me mënyrën tonë 100 vjetorin e gjimnazit “Asim Zeneli”. Jemi pjesë e maturës 1986. (vitet 1982-1986). Mirela Isufi Josifi, larguar prej shumë vitesh nga Gjirokastra, dhe nga vendi ynë, dje, ishte mes nesh me shumë mall, dhe shumë dashuri. Ndjehemi krenarë për dijet, kulturën dhe edukatën që morëm pranë kësaj shkolle. Respekt për mësuesit tanë të cilët i kujtuam me radhë. Me ne, ish nxënësit, ishte dhe mësues kujdestar Vaska, Vasil Karanxha , i cili ka qenë dhe vazhdon të jetë profesor i rëndësishëm dhe i dashur në jetën tonë.